Re-integratietherapie: eerst afstemmen op jezelf. - Kom Op eigen koers, Amersfoort

Op eigen koers
Ga naar de inhoud

Re-integratietherapie: eerst afstemmen op jezelf.

Diensten > Re-integratietherapie
Bij re-integratietherapie is het nodig om eerst met je emotionele onbalans aan de slag te gaan vóór je opnieuw aan werken kan denken, dus vóór het eigenlijke re-integratietraject gestart wordt?
Dan is het belangrijk om eerst helderheid te krijgen over je eigen koers. Als je juist van slag bent geraakt vanwege psychosociale druk en alle verwachtingen die spelen, neem dan eerst de ruimte om je basis weer te vinden.
Verzorgd door: Paul van Beuzekom

De sleutel tot gezonder en duurzamer werken ligt in het afstemmen op jezelf.

Missie van Op eigen koers: “Leren leven en werken met de vrijheid om je eigen koers te volgen.” Dit doen we door het leren stellen van de wezenlijke vragen in leven en werk, met jezelf als uitgangspunt. Dan liggen je eigen antwoorden binnen handbereik.

Op eigen koers is geen re-integratiebureau.
Het biedt begeleiding vóór je naar een re-integratiebureau stapt.
Reguliere re-integratietrajecten zijn gericht op snel weer aan het werk. Als de klant juist van slag is geraakt vanwege psychosociale druk en alle verwachtingen die spelen, is het zinvol om voorafgaand aan of naast zo’n re-integratietraject begeleiding van “Op eigen koers” te kiezen. Zo’n klant heeft dan eerder ruimte nodig om zijn eigen basis weer te vinden. Op eigen koers is gespecialiseerd in het therapeutische stilstaan om helderheid in de eigen situatie en wensen. Dit therapeutische voortraject richt zich op vragen als
  • Hoe komt het toch dat ik mezelf steeds weer kwijt raak?
  • Hoe vind ik mezelf weer terug?
  • Hoe krijg ik mijn emotionele huishouding weer op orde?
  • Waar gaat het mij eigenlijk om? Wat wil ik eigenlijk?

En zie voor collega's van Op eigen koers:

.............................................................................................................................................
Als het bovenstaande je aanspreekt , nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek, een intake.  Een intake duurt in de regel 1½ uur. Bel ons gerust. Zie onze "bereikbaarheidsgegevens". En kijk eens wat er nodig is ter voorbereiding van een intake. 
Terug naar de inhoud